Wednesday, April 22, 2009

Suka & Duka...

Salam..
Ola...
Ari ni mmg hari yg happy & sdih bg aku..

dgar la coretan ari ni...

pagi td aku, zuhdi, mat, amirul ngn boy p la JUSCO.. sj la, lepak2, tgok wyang..
aku ngn boy masing2 p ngn moto. amirul ngn zuhdi p ngn keta mat..
kmi b'tolak p skolah dlu sbb mat ada bnda nk bg kt mak dia.. pas2 kmi knvoi la p jusco..
smpai2 kmi bli tiket wyng.. tgk citer SHINJUKU INCIDENT.. best giler.. 6 org je yg tgk citer tu..
kmi 5 org ngn sorng laki cina.. pas tgk wyng, kmi solat zohor.. then kami p mkn pas2 balik..

time nk balik, ms kt roundabout seberang jaya, aku silap jalan.. spatutnya aku p trus highway tp sbb byk keta, aku p silap ikut jln nk p sunway.. ms aku dok bwk moto, tiba2 ada la 1 moto ni bwk mcm haram, melelong2.. aku t'kjut, trus wat brek kecemasan.. tp, apakan daya...... moto tu lggar mto aku.. nsib bek aku smpat undur bdan aku p blkng.. so, tyar dia hnya lggar pedal gear je.. smpai bgkok.. tgn aku lebam skit sbb kna side mirror dia.. pas2 dia blah je ngn selamba.. mmg aku skit hati.. tp nk wt cmna, nasi dh jdi moi... bnda pn dh jd..

peristiwa td m'buatkan aku lbih b'hati2..
yela, ajal maut di tgn ALLAH..
bak kata pepatah, malang x berbau..
lbih baik sdiakan pyung sblum ujan..

ok la, smpai sni dlu aku crita..
bsok2 kalu ada story best, aku citer lagi k..
adios..
salam...

No comments:

Post a Comment