Thursday, April 9, 2009

My story.



Assalamualaikum.. (xjawab dosa)
ni la pertama kali aku melayani blog..
sblum ni aku cuma baca & tgok blog org len..
tp skunk aku dah ada blog sndiri..

ok, ni serba sedikit ttg diri aku..






nama aku NUR HAZMI BIN IBRAHIM =>
panggil je mie ataupun hazmi



aku lahir pada 22 Disember 1991, pkul 9 mlm kot kalau x silap..
aku dok kt Bertam, Kepala Batas, Seberang Perai Utara, Penang, Malaysia...
dh la kot psl ni..



ok, kita crita psl skolah lak..

aku skolah kt SMKA AL IRSHAD
skolah tu mmg best tp pengetua dia xbest... huhuhu.. ckgu2 pn ok la..
tp cuma 3 org cikgu yg paling aku hormat & aku ska cara dia..
sir suhaimi, cikgu isfaliza ngn cikgu syamimi..
depa la yg byk bg moral support kt aku bila aku down..
banyak kenangan pahit manis aku sepanjang 5 thun aku kt c2..

kenangan manis aku bila aku, luqman ngn arip menang pertandingan video in education peringkat kebangsaan.. tq kt sir suhaimi sbb bimbing kmi..

kenangan pahit aku bila ada la sorang cikgu ni(xyah la sbut nama dia), dia kata aku xda improvement & aku xleh dpt A1 dlm SPM.. aku mmg frust giler time 2..
tp, dgn berkat dorongan fmly, ckgu is, ckgu mimi & sir suhaimi, aku jd tabah & aku berjaya dpt A1 dlm SPM..
dh la tu skit2 psl skolah..


ok, psal hobi lak..

aku mmg ska bola..
mmg GILA BOLA la..
my favourite futbal team = LIVERPOOL FC
bkn stakat aku, 1 fmily t'msuk nenek aku pn mnat Liverpool..
aku mmg ikut p'kmbangan depa..
aku ada 1 impian u2k p sna kalau ada rezeki la..
aku ska men bola tp xpenah pn t'pilih u2k wakil skolah..
mybe aku xterrer kot..
tp aku xpduli smua 2..
aku ttap men walaupun depa kata aku xlayak men bola.. (mcm la depa 2 terrer sgt)
aku ska posisi midfield ngn 2nd striker.. tp pas tu bru aku sdaq yg posisi paling ssuai ialah goal keeper


aku mnat gak sukan len spt bdminton..
kalau kakak aku balik dri UiTM, aku mseti ajak dia men badminton..
game ni mmg best..
kakak aku ni mmg mnat Lee Chong Wei..
lgpn game ni bgus u2k kesihatan..

ok la..
aku rasa mcm dh byk yg aku 2lis..
mata pn dh nk ttup..
yela, dh pkul 1 lbih..
nnt bsok2 aku citer len k..


last but not least..
rjin2 la view blog aku & ikuti perkembangan aku k..
have a nice day..
adios
salam....

No comments:

Post a Comment