Monday, April 13, 2009

hari yg agak membosankan..

salam..
ola...
ari ni mmg boring la.. pagi td lpas je solat subuh & breakfast, aku tgok tv.. xda lak citer yg best2 pagi ni.. pas 2 baca paper lak.. ehm, sibuk la nabil menang abpbh smlm.. meluat aku.. aku igt nk kuar tp xda arah tuju & xda geng.. aku bkak la internet, cari maklumat2 menarik yg ssuai u2k dipostkan kt blog ni tp msih xjumpa..
ptg tu mcm besa la, p men bola.. leh la ilang stress skit.. dpt skor sbijik, ok la lagipun pdg berlopak2..

mlm ni lak ujan, so tgk internet je la aku.. nk chat tp xda yg on9.. sms pn tp xreply lek..
aduiihh... mmg boring giler ari ni.. harap2 la bsok akn jadi hari yg x boring bg aku..

k la, smpai sini dlu aku bercoret..
bsok insya allah aku smbng lagi k..
adios..
salam..

No comments:

Post a Comment