Saturday, April 11, 2009

Happy day for me..

Salam..
ola & veno nochez to everyone..
ari ni aku nk bercoret skit.. xde keja nk wat.. hihihi..
aku rasa sgt hepi.. 1st skali sbb demam aku dh kebah, btuk pn dh kurang.. alhamdulillah sgt2...
ptg lak, aku b'jya skor 2 bjik ms men bola kt padang (huhu, bangga lak).. fuh, mmg hepi.. mlm ni lak aku b'tmbah hepi sbb favourite futbal team aku LIVERPOOL FC menang 4-0 ngn Blackburn.. mmg bising gila kt umah aku.. mcm na x bising, stiap kali gol, aku jerit.. hahaha, mmg fanatik giler.. aku msih tggu kt kmpter, kot2 la ada org nk chat kt ym.. kalu xda, aku bkak winamp & dngar lagu puas2..

aku msih mencari 1 topik menarik tp still xjumpa2 lagi.. xpela, kalu dh jumpa insya allah aku post kt blog ni..

ok la, aku stop dlu.. kalau ada apa2 perkembangan t'baru, aku gtau k..
adios..
salam..

No comments:

Post a Comment